NL

Ooglidcorrectie Apeldoorn

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Wil je een ooglidcorrectie laten uitvoeren in de omgeving van Apeldoorn? Zoek niet verder, Ageworth staat voor je klaar. Ontdek meer over wat de behandeling inhoudt, waarom steeds meer mensen hiervoor kiezen en waarom je bij onze kliniek helemaal op je plek zit.  

Wat is een ooglidcorrectie in Apeldoorn? 

Heb je overhangende oogleden en vind je dat dit een negatief effect heeft op je uiterlijk? Dan is een ooglidcorrectie een geweldige manier om hier verandering in te brengen. Een ooglidcorrectie is een ingreep om het uiterlijk van je ogen te verbeteren. Dat niet alleen, want het zware gevoel boven je ogen is hierdoor ook verleden tijd. Bij onze kliniek ben je aan het juiste adres voor een efficiënte en snelle behandeling. 

Hoe verloopt de behandeling? 

Als je een ooglidcorrectie overweegt, is het natuurlijk goed om te weten wat je te wachten staat als je hiervoor kiest. Het is een populaire ingreep, omdat het je jeugdige uitstraling weer teruggeeft.

Voordat onze arts begint met behandelen, voeren we eerst een intakegesprek. Dit gesprek heeft als doel om je klachten en wensen op een rijtje te krijgen. Op basis hiervan stelt Ageworth een behandelplan op maat op, helemaal afgestemd op jouw wensen. Ga je akkoord met dit behandelplan? Dan plannen we een afspraak in voor de ingreep of voeren we deze gelijk voor je uit. 

Voor een ooglidcorrectie werkt onze ervaren arts met injectables die in de huid rondom de ogen geïnjecteerd worden. Voordat onze arts dat doet, wordt de huid eerst grondig ontsmet en gereinigd. De arts injecteert de injectables en verwijdert het te veel aan huid. De ingreep neemt maar weinig tijd in beslag, meestal sta je na 45 minuten alweer buiten.  

Redenen om voor een ooglidcorrectie te kiezen 

Een ooglidcorrectie is om verschillende redenen interessant. Overhangende oogleden zijn een teken van huidveroudering. Als je dit graag tegengaat en geniet van een jonge uitstraling, dan is een ooglidcorrectie een goede manier om dit probleem te verhelpen.

Een groot voordeel van deze ingreep is dan ook dat je zelfvertrouwen weer een boost krijgt. Doordat de overtollige huid verwijderd wordt, verbetert je uiterlijk en kan je dag zeggen tegen je onzeker voelen.  

Nog een reden om voor deze ingreep te kiezen, is dat je van het zware gevoel boven je ogen af bent. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot beter zicht. Tenslotte is de behandeling interessant omdat het langdurige resultaten oplevert. Gemiddeld heb je tien tot vijftien jaar plezier van een ooglidcorrectie. 

Bezoek onze kliniek 

Ageworth heeft alles in huis om jou te helpen met deze verjongende oplossing. Met een team dat bestaat uit deskundige en ervaren artsen, een persoonlijke benadering en de beste producten, materialen en technologieën, zijn wij dé partij voor het uitvoeren van een ooglidcorrectie Apeldoorn. Breng een bezoek aan onze kliniek in Amersfoort, die snel te bereiken is via Apeldoorn. Bij onze kliniek is voldoende parkeergelegenheid. Maak vandaag nog een afspraak, dan ben je snel aan de beurt! 

In het kort:

  • Ooglidcorrectie door een gerenommeerd arts
  • Geen hangende oogleden meer
  • Een open blik en frisse uitstraling
  • 45 minuten

Prijzen:

va. € 795,-

Voorbeelden:

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.