NL | EN

Injectables

Steeds meer mensen kiezen voor injectables om een verbeterde uitstraling te realiseren. Bij Ageworth bieden wij deze niet-chirurgische behandelingen aan voor specifieke gebieden van het lichaam. Of het nu gaat om rimpels in het voorhoofd, kraaienpootjes of meer volume in je lippen: met injectables behandelingen zijn er talloze mogelijkheden. Welke behandeling je ook nodig hebt, bij Ageworth ben je aan het juiste adres. Bij onze nieuwe cosmetische kliniek onder leiding van dr. David Y. Hamraz ben je verzekerd van cosmetisch maatwerk, kwaliteit en discretie. Maak vandaag nog jouw afspraak, dan helpen we je snel op weg!

De grootste voordelen van injectables

Dat injectables behandelingen de laatste jaren zo populair zijn geworden, is niet zonder reden. Er zijn namelijk meerdere voordelen om hiervoor te kiezen wanneer je onzeker bent over je uitstraling. Het grootste voordeel is dan ook dat het helpt je uiterlijk te verbeteren. Of je nu rimpels hebt als teken van veroudering of onzeker bent over je dunne lippen, met injectables zeg je vaarwel tegen die problemen. Ze kunnen helpen bij het verminderen van rimpels of bepaalde lichaamsdelen juist versterken of opvullen. Hierdoor zal je meer zelfvertrouwen krijgen en blijer zijn met je uitstraling.

Een ander voordeel van injectables is dat het een niet-chirurgische behandeling is. Er is dus geen operatie nodig om het gewenste resultaat te bereiken. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zijn injectables dus niet-invasief. Ze worden in de huid geïnjecteerd, wat zorgt voor een snel en effectief resultaat. Dat het een niet-chirurgische behandeling is, heeft ook als voordeel dat er geen sprake is van een lange herstelperiode. Het behandelde gebied kan wel tijdelijk een beetje gevoelig zijn.

Een ander voordeel is dat je profiteert van snelle resultaten. Het effect is bij veel behandelingen snel zichtbaar, waardoor je binnen no time van je oude uitstraling af bent. Heb je bijvoorbeeld rimpels en krijg je daardoor een vermoeide of boze blik? Na de behandeling ben je daar snel vanaf. Het is hierdoor mogelijk om op korte termijn een verandering in je uiterlijk te bereiken.

Ben je tevreden met het resultaat van de behandeling en wil je het effect graag behouden? Sommige injectables zorgen hoe dan ook voor langdurige resultaten, maar dat is niet bij alle behandelingen het geval. Als je de resultaten graag behoudt, is het mogelijk om herhaalbehandelingen te ondergaan. In dat geval heb je er een langere periode plezier van.

De verschillende injectablebehandelingen in ons aanbod

Bij Ageworth heb je een ruime keuze aan injectablebehandelingen, waardoor je kunt kiezen voor een ingreep die bij jouw wensen past. Van het verminderen van de rimpels bij je ogen tot het versterken van je kaaklijn, bij ons is van alles mogelijk. Onderstaand geven we je een beter beeld van de behandelingen in ons aanbod.

Voorhoofd zone

Het voorhoofd is een veelvoorkomend gebied waar problemen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan fronsrimpels, voorhoofdrimpels, migraine, ingevallen slapen of hangende wenkbrauwen. Wij bieden een aantal injectablebehandelingen aan om jou van dergelijke problemen af te helpen. Heb je rimpels en wil je daar graag vanaf? Met behulp van een ingreep verzacht je het voorhoofd, waardoor je rimpels zullen verminderen. Dit resulteert vervolgens direct in een jeugdige en gladde uitstraling.

Injectables kunnen ook een positief effect op migraine uitoefenen. Als je daar erg veel last van hebt, is het dan ook zeker het overwegen waard. De injectables behandelingen leggen de spieractiviteit die voor hoofdpijn zorgen tijdelijk stil. Op deze manier voorkom je dat de spieren te sterk aangespannen worden, wat uiteindelijk zal leiden tot een sterke afname van de migraine.

Een ander probleem in de voorhoofd zone zijn hangende wenkbrauwen. Heb je daarmee te maken, dan is de kans aanwezig dat je dit hinderlijk vindt. In dat geval is een wenkbrauwlift een goede keuze. Met behulp van deze behandeling worden de wenkbrauwen gelift, waardoor de oogleden minder zullen hangen en je een meer open, uitgeruste blik krijgt.

Oog zone

Je kunt de injectables ook in de oog zone laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een ooglidcorrectie of een behandeling tegen kraaienpootjes, donkere kringen of diepliggende ogen. Mocht je te maken hebben met overhangende oogleden die een zwaar gevoel boven je ogen veroorzaken en je er vermoeider uit laten zien, is een ooglidcorrectie een goede manier om dit probleem op te lossen.

In de oogzone kun je ook te maken hebben met kraaienpootjes, de lachrimpels naast je ogen. Met injectables verminder je deze fijne lijntjes. Wij bieden tevens behandelingen tegen donkere kringen rondom je ogen of diepliggende ogen aan.

Neus zone

Ook wanneer je niet blij bent met hoe je neus eruitziet, ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van injectables worden bepaalde delen van de neus aangepast om zo het gewenste resultaat te bereiken. Behandelingen die wij op dit gebied aanbieden, betreffen een neuscorrectie en een ingreep tegen bunny lines.

Met een neuscorrectie verhelp je problemen zoals een kromme neus, een bobbel op de neusbrug of een naar beneden hangende neuspunt. Bunny lines zijn de horizontale lijntjes naast je neus die zichtbaar worden wanneer je de neus optrekt. Deze zijn eenvoudig te verminderen met behulp van een injectables ingreep.

Mond zone

Met behulp van injectables is het ook mogelijk om de mond zone aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van de lippen of een ingreep tegen een lipflip, gummy smile, hangende mondhoeken, rokerslijntjes, een neus lippenplooi of marionetlijnen. Van vollere lippen tot het verminderen van lijntjes rondom de mond, bij ons kan het allemaal. Zowel vollere lippen als minder rimpels resulteren vervolgens in een jeugdige uitstraling.

Kin, kaak en wangen

Injectables worden ook regelmatig toegepast in de kin, kaaklijn en wangen om een strakkere en betere gezichtsstructuur te realiseren. Met behulp van de injectables kun je je kin corrigeren, de kaaklijn verstrakken, ingevallen wangen of jukbeenderen verminderen of je kaak en kin slanker maken met faceslimming. Met deze ingrepen is het mogelijk om een mooier gezichtsprofiel te realiseren.

Overige indicaties

Naast de bovengenoemde lichaamsdelen, zijn injectables ook te gebruiken om andere problemen op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de huid, hals, decolleté en de handen. Ook voor een oorlelcorrectie, een hyason behandeling of het behandelen van tandenknarsen of littekens zit je bij ons goed.

Lichaam

Naast het gezicht, zijn injectables tevens toe te passen op andere delen van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de bovenarmen, oksels, handen, billen en bovenbenen. Of je nu het overmatig zweten in de oksels wilt verminderen of de vorm van de billen wilt verbeteren, deze problemen zijn met een niet-chirurgische behandeling eenvoudig aan te pakken.

Waarom zou je kiezen voor Ageworth?

Er zijn meerdere redenen waarom Ageworth de juiste kliniek voor jouw injectablebehandeling is. Bij ons staat namelijk niet de ingreep, maar de behandeling van jouw cosmetische zorgen centraal. Op die manier dragen we bij aan de boost van jouw uitstraling en karakter. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en weten daarom als geen ander hoe we jou het beste op weg kunnen helpen. Bij ons ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en een efficiënte werkwijze.

Wij leveren maatwerk en doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Ageworth vindt persoonlijke aandacht belangrijk en streeft altijd naar maatwerk en precisie. Dankzij onze behandelingen bereik je een betere versie van jezelf en hoef je je niet langer onzeker te voelen over je uiterlijk. Uiteraard hechten wij daarnaast veel waarde aan veiligheid, waardoor je bij ons gegarandeerd van een veilige ingreep profiteert.

Hoe werkt een behandeling bij Ageworth?

Welke injectablebehandeling je ook door ons uit wilt laten voeren, de behandeling begint altijd met een persoonlijke intake met één van onze artsen. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw klachten en wensen, om zo een maatwerk behandelplan op te stellen. Indien gewenst, is het bij ons mogelijk om na de intake direct de ingreep uit te laten voeren. Zo hoef je niet meerdere keren op en neer naar onze kliniek in Amersfoort.

De behandeling neemt meestal zo’n 30 tot 45 minuten in beslag. De arts begint met het reinigen van het te behandelen gebied. Daarna worden de injectables aan de hand van het opgestelde behandelplan geplaatst. Onze artsen weten als geen ander hoe de behandelingen zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden en doen dat met de grootste zorg. De ingreep is nagenoeg pijnloos.

Maak een afspraak bij Ageworth

Ben je enthousiast geworden over een van onze behandelingen? Maak dan gauw een afspraak, zodat je zo snel mogelijk met het gewenste resultaat onze kliniek in Amersfoort uitloopt. We plannen altijd eerst een intakegesprek om je wensen op een rijtje te zetten. Wil je de behandeling daarna direct uit laten voeren, dan is dat zeker mogelijk. Doe je het liever op een later moment? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Heb je eerst nog een aantal vragen over onze behandelingen, de kosten of onze werkwijze? Schroom dan niet om deze aan ons te stellen, wij helpen je graag geheel vrijblijvend op weg met de antwoorden die je nodig hebt. Contact met ons opnemen doe je door een mailtje te sturen naar klantenservice@ageworth.com of te bellen naar 085 – 7326 954.

Injectables

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.