NL | EN | ES

Karin Boschma

Karin Boschma is een gediplomeerd doktersassistente met meer dan 25 jaar ervaring in diverse huisartsenpraktijken. Gedurende al die jaren heeft ze uitgebreide kennis opgedaan in het uitvoeren van medische handelingen, assisteren bij chirurgische ingrepen en het verstrekken van medisch advies aan patiënten. 

Naast het belang van onze fysieke gezondheid, ligt Karin’s passie bij het mentale welzijn van onze patiënten. Ze begrijpt dat achter elke ingreep een persoonlijk verhaal, emotie, onzekerheid of medische reden schuilt. Voor Karin is het essentieel dat de patiënt zich gehoord en veilig voelt.

Vertrouwen, empathie en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Karin. Ze is betrokken en secuur in haar werk en benadert elke patiënt met toewijding, plezier, compassie en medeleven. Haar doel is om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin patiënten zich op hun gemak voelen.

Met haar uitgebreide ervaring en professionele benadering draagt Karin bij aan de hoogwaardige zorg die wij bieden. Ze is een waardevol lid van ons team en we zijn trots om haar bij onze cosmetische kliniek te hebben.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.