NL | EN | ES

In het kort:

  • Jukbeenderen, kin, kaaklijn, neus en lippen
  • Maatwerkbehandeling
  • Met fillers en botuline toxine
  • 60 minuten
  • Volledig herstel van gemiddeld 7 dagen

Beautification

Schoonheid doordrenkt ons innerlijk leven en helpt ons relaties aan te gaan met onze omgeving, van voedsel tot landschap en van  kunst tot onderlinge relaties.

Bij Ageworth onthullen we je natuurlijke schoonheid en bieden we een maatwerkbehandeling waarbinnen we met fillers en botuline toxine je huid verbeteren, verjongen en egaliseren. Binnen Beautification richten we ons op de jukbeenderen, kin, kaaklijn, neus en lippen – uiteraard afhankelijk van wat bij jou en je uitstraling past. We gaan altijd subtiel te werk, zodat het effect van een Beautification-behandeling natuurlijk is.

Het proces
Een behandeling met botuline toxine en fillers wordt bij Ageworth altijd vooraf gegaan aan een persoonlijke intake. Eén van onze artsen gaat vóór de behandeling met je in gesprek over jouw doel, wensen en behoeften. We bestuderen je anatomie en bepalen aan de hand daarvan welke delen van je gezicht we exact gaan behandelen en met welke hoeveelheid botuline toxine en fillers. Elke Beautification-behandeling is absoluut maatwerk. De hoeveelheid product en het gewenste resultaat worden afgestemd op onder meer je leeftijd en uitstraling, zodat we met fillers en spierontspanners de beste versie van jouzelf kunnen onthullen. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan de behandeling ingepland worden, desgewenst direct na de intake.

De behandeling
Elke injectablebehandeling start met het grondig reinigen en ontsmetten van de huid. Hierna markeert de cosmetisch arts de te injecteren punten, aan de hand van het behandelplan. Fillers worden ingebracht met een naald of via een stompe canule. Dit hangt af van het te behandelen gebied en je huidtype. Botuline toxine injecteren we met een flinterdunne naald. Na het injecteren van de fillers wordt het gebied voorzichtig gemasseerd, zodat de fillers zich goed kunnen verdelen. Na de behandeling krijg je uitgebreide nazorgtips mee, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je behandeling. Beautification duurt gemiddeld 60 minuten (inclusief intake).

Nazorg
Van een Beautification-behandeling hoef je niet te herstellen. Je kan na deze ingreep verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan het zijn dat je huid nog wat rood en gevoelig is door de injecties. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekken na het gebruik van fillers. Deze verdwijnen gewoonlijk binnen een paar dagen. Breng de eerste week na de behandeling geen bezoek aan de sportschool, zonnebank of sauna. Wacht minimaal twee weken met het bezoeken van de schoonheidsspecialist. UV-straling kan de behandelde huid sneller laten beschadigen. Mijd daarom de zon zoveel mogelijk en breng altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aan. Een herstellende, voedende (litteken)crème laat de huid sneller herstellen na een injectablebehandeling.

Hoe lang houdt het resultaat?
Het resultaat van Beautification is gemiddeld zes tot twaalf maanden zichtbaar. Het lichaam breekt de fillers en spierontspanners op natuurlijke wijze af. Hoe lang het effect houdt, verschilt per persoon en is afhankelijk van onder meer je huidtype en leefstijl. Indien gewenst kan een vervolgbehandeling plaatsvinden.

In het kort:

  • Jukbeenderen, kin, kaaklijn, neus en lippen
  • Maatwerkbehandeling
  • Met fillers en botuline toxine
  • 60 minuten
  • Volledig herstel van gemiddeld 7 dagen

Prijzen:

Afhankelijk van het op te stellen behandelplan na intake.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.