NL

Britt Mesman

Graag stel ik u voor aan Britt Mesman, een ervaren BIG-geregistreerde specialist met ruim 20 jaar klinische en poliklinische ervaring. Haar toewijding aan veilige en natuurlijke resultaten is de kern van haar benadering als behandelaar.

Britt hecht grote waarde aan het creëren van een nauwe samenwerking met haar cliënten. Samen met hen stelt ze een plan op om de meest natuurlijke resultaten te bereiken. Als een eerlijke specialist streeft ze altijd naar de meest veilige en optimale behandeling voor haar cliënten.

Wat Britt onderscheidt, is haar vaste hand en oog voor detail, wat ervoor zorgt dat cliënten graag bij haar terugkomen. Haar unieke vermogen om de natuurlijke schoonheid van haar cliënten te verbeteren, heeft haar een gewaardeerde reputatie bezorgd in de wereld van de esthetische geneeskunde.

Meer dan vijf jaar geleden begon Britt haar samenwerking met Dr. David Hamraz, en al snel werd duidelijk dat ze een complementair team vormden. Hun gedeelde visie en droom om samen een eigen kliniek te openen, hebben in de loop der jaren vorm gekregen.

Op 1 november 2023 werd deze droom werkelijkheid met de opening van Ageworth Apeldoorn, waar Britt voornamelijk werkzaam zal zijn. Haar expertise en betrokkenheid bij cliënten maken haar een essentieel onderdeel van het team bij Ageworth Clinics, en ze kijkt ernaar uit om cliënten te helpen bij het bereiken van hun esthetische doelen met de hoogste mate van zorg en professionaliteit.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.