NL | EN | ES

Cleo van Dijk

Cleo van Dijk is een ervaren huidtherapeut met een passie voor het leveren van kwaliteit aan haar cliënten. Na het succesvol afronden van haar opleiding als doktersassistent in 2016, is ze direct begonnen in het werkveld van de huidtherapie. In 2020 rondde ze haar studie als huidtherapeute af, waarmee ze haar kennis en expertise verder heeft uitgebreid.

Gedurende haar carrière heeft Cleo waardevolle ervaring opgedaan bij zowel grote privéklinieken als ziekenhuizen in Nederland. Ze begrijpt dat cliënten hoge verwachtingen hebben wanneer ze bij haar komen, en ze is ervan overtuigd dat ze aan deze verwachtingen kan voldoen. Met behulp van de nieuwste technieken en behandelingen streeft Cleo naar optimale resultaten met minimale downtime voor haar cliënten.

Tijdens haar studie heeft Cleo zich verder verdiept in de huid, en met deze uitgebreide kennis wil ze mensen begeleiden naar het huidbeeld dat bij hen als individu past en dat ze voor ogen hebben. Ze begrijpt dat het essentieel is dat haar cliënten zich gehoord voelen en weten waar ze aan toe zijn tijdens het behandelproces. Cleo gelooft dat een optimaal behandelplan bestaat uit een luisterend oor en kritisch denkvermogen, waarmee ze de verwachtingen van haar cliënten kan managen en teleurstellingen achteraf kan voorkomen.

Cleo is dankbaar voor de samenwerking met Santé by Ageworth en ze hoopt zich binnen deze kliniek verder te ontwikkelen als professional. Haar ultieme doel is om elke cliënt met een extra stukje zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan. Met haar toewijding aan kwaliteit en persoonlijke aandacht zal Cleo bijdragen aan het succes van Santé te by Ageworth en de tevredenheid van haar cliënten waarborgen.

We maken gebruik van cookies om onze site goed te laten functioneren.